redes sociales turismo rural xarxes socials per al turisme rural

Les Xarxes socials són part indiscutible en la teva estratègia de turisme rural

A hores d’ara, gairebé tots els propietaris de turisme rural amb els quals em relaciono tenen clara la importància d’estar present als millors portals de turisme rural estatals i internacionals. També es comença a entendre  la importància del posicionament de la web de la casa de turisme rural a internet, si bé encara es desconeix bastant com funciona el SEO i si val la pena o no, invertir en publicitat online.

Els propietaris o gestors d’establiments de turisme rural cada vegada són més conscients del valor afegit que representen les opinions dels clients, malgrat els conflictes que hi ha hagut sobre aquest tema per part d’alguns usuaris malintencionats que han intentat aprofitar-se de les circumstàncies.

Ara bé, encara estem lluny d’entendre i valorar la importància d’integrar les xarxes socials en l’estratègia de comunicació d’una casa de turisme rural.

Les xarxes socials, gestionades degudament, són altament recomanables pels avantatges que ofereixen, especialment al sector del turisme i oci. Esmentaré algunes d’elles:

  • Milloren el posicionament de la pàgina web de la casa de turisme rural. I ara, més que mai, amb els nous algoritmes de Google,  que donen molt valor a la presència en xarxes socials.
  • La viralització de les xarxes socials produeix nous contactes interessants que al seu torn, poden portar nous clients o noves oportunitats.
  • Són més econòmiques que la comunicació tradicional, si bé és cert que cal invertir hores i tenir una estratègia perquè siguin efectives.
  • Permeten la connexió directa els públics objectius, humanitzen a l’empresa i són generadores d’emocions.
  • Ajuden a la fidelització de clients, a través de promocions, sorteigs, concursos.
  • Milloren la imatge de l’empresa, avui dia entrar a una web i veure que no té links a les xarxes socials dóna la sensació de casa rural aïllada, que no interactua.
  • Són una bona eina de monitoratge i gestió de la reputació digital.

Creiem que són motius suficients per a repensar si la meva casa de turisme rural ha d’estar present a les xarxes socials o no. Ara bé, a quines xarxes? Això serà en un altre post.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *